PolishEnglishFrenchGermanGreekItalianJapaneseRussianTurkish
   
Text Size

Stołówka

Cena obiadów w kwietniu

(4 głosów, średnia ocena: 3.50 na 5)

Cena obiadu

4 zł dziecięcy, 

(52 zł w kwietniu)

Wszystkie płatności za obiady prosimy o uregulowanie  do 15 kwietnia.

Obiady wydawane są od godz. 12.30 do 14.45

Przypominamy uczniom klas 4-8 i 3 gimnazjalnych, że warunkiem wejścia na stołówkę w czasie wydawania obiadów jest posiadanie karty.


 

Jadłospis

(22 głosów, średnia ocena: 4.32 na 5)

Data

I danie

alergeny

II danie

alergeny

Poniedziałek

25.03.2019

Rosół drobiowy z zacierką   i natką pietruszki

1,3,9

Filet z indyka gotowany

Sos chrzanowy

Ryż

Marchewka duszona

Pomidor

9

1,7

 

7

Wtorek

26.03.2019

Zupa pomidorowa z ryżem     i natką pietruszki

1,7,9

Kotlet schabowy                                            Ziemniaki z koperkiem

Sałata ze śmietaną i jogurtem naturalnym

1,3,7

 

7,10

Środa

27.03.2019

Barszcz biały z makaronem

 

1,3,7,9

Medalion drobiowy

Ziemniaki z koperkiem

Fasolka szparagowa z masłem i bułką tartą

Rzodkiewka

3,7,10

 

1,7

Czwartek

28.03.2019

Zupa z zielonego groszku         z natką pietruszki

1,7,9

Gołąbki

Sos pomidorowy

Ziemniaki

Ogórek zielony

3,10

1,7

Piątek

29.03.2019

Kapuśniak z kiszonej kapusty

1,9

Racuchy z bitą śmietaną i cukrem pudrem

Pomarańcza

1,3,7

Poniedziałek

01.04.2019

Zupa z pieczarkowa  z natką pietruszki

1,7,9

Łazanki z mięsem mielonym i białą kapustą

Jabłko

1,3,7,10

Wtorek

02.04.2019

Zupa jarzynowa  z  koperkiem

 

1,7,9

Kotlet mielony

Ziemniaki z koperkiem

Buraczki tarte z chrzanem

1,3,7,10

 

10

Środa

03.04.2019

 

 

Grochówka z kiełbasą

Bułka

Mandarynka

1,9,10

1,3

Czwartek

04.04.2019

Krupnik  z natką pietruszki

1,9

Bigos z kiszonej kapusty

Ziemniaki z koperkiem

Jogurt owocowy

1,7,10

 

7

Piątek

  05.04.2019

Zupa pomidorowa                      z makaronem i natką pietruszki

1,3,7,9

Rolada rybna  pieczona z koperkiem

Sos pieczarkowy

Ziemniaki puree

Surówka z modrej kapusty

1,3,4,10

1,7

7

3,10

Alergeny występujące w posiłkach:

1. Zboża zawierające gluten

2. Skorupiaki i prod. pochodne

3. Jaja i produkty pochodne

4. Ryby i produkty pochodne

5. Orzeszki ziemne ( arachidowe)

6. Soja i produkty pochodne

7. Mleko i produkty pochodne

8. Orzechy

9. Seler i produkty pochodne

10. Gorczyca i produkty pochodne

11. Nasiona sezamu i prod. pochodne

12. Dwutlenek siarki

13. Łubin

14. Mięczaki


Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: sól morska z magnezem,pieprz mielony, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek,papryka słodka, papryka ostra, kwasek cytrynowy ,czosnek świeży,czosnek granulowany, mieszanka warzywna (skład: marchew  cebula, pasternak, pietruszka, pietruszka nać) ,cukier wanilinowy.

Z przyczyn niezależnych od kuchni jadłospis może ulec zmianie.

Wicedyrektor szkoły         Marlena Stajkowska 
               Intendent        Agnieszka Bonalska   
              Szef kuchni      Irena Przybylska
              Pielęgniarka      Elżbieta Nowaczyk 

 

  

   

Ceny obiadów w roku szkolnym 2018/2019 w SSP nr 6

(3 głosów, średnia ocena: 4.33 na 5)

Cena obiadu

4 zł dziecięcy, 

(48 zł w styczniu)


Wszystkie płatności za obiady prosimy o uregulowanie do 15 dnia miesiąca.

6 zł pracowniczy

(72 zł w styczniu)

Obiady wydawane są od godz. 12.30 do 14.45


 


   

Regulamin stołówki SSP nr 6

(0 głosów, średnia ocena: 0 na 5)

REGULAMIN  STOŁÓWKI

SAMORZĄDOWEJ  SZKOŁY PODSTAWOWEJ  NR 6

WE WRZEŚNI

1 .Stołówka przeznaczona jest dla uczniów i pracowników szkoły

    Wydawanie obiadów:

                  w budynku Słowackiego  w godzinach  12:30  do  14:45

                  w budynku  ul. Batorego  w godzinach 12:00  do  13:00

2. Korzystać ze stołówki szkolnej mogą tylko uczniowie zdeklarowani  (podpisany regulamin stołówki i oddany kierownikowi świetlicy).

3. Warunkiem wejścia na stołówkę w czasie wydawania obiadów jest posiadanie karty.

4. Po przyłożeniu karty do czytnika na monitorze pojawi się informacja, czy w danym dniu uczeń może korzystać z obiadu.

5. Każda osoba korzystająca z obiadu może wejść na stołówkę tylko 1 raz.

6. Uczeń jest odpowiedzialny za swoją kartę.

7. Pożyczenie, zagubienie, zapomnienie karty uniemożliwia korzystanie z posiłku w danym dniu.

8. Rodzic lub uczeń ma prawo dokonać odpisu z obiadu w dniu poprzedzającym lub   w dniu rezygnacji z obiadu najpóźniej do godz. 9.00

9. Osoby korzystające ze stołówki zobowiązane są do regulowania należności  w  nieprzekraczalnym terminie do  15 każdego  miesiąca.  

Wpłaty należności przyjmowane będą na konto

PBS Września

59 9681 0002 0014 4153 1108 2990

W treści przelewu prosimy podać imię i nazwisko ucznia, klasę.

10.  Zwrot należności  za  niewykorzystane obiady  może  nastąpić    tylko  w przypadku zgłoszenia  rezygnacji  z  nich w sekretariacie szkoły lub u kierownika świetlicy  najpóźniej do godz. 9:00 tego samego dnia. Zwrot pieniędzy za niewykorzystane  i zgłoszone obiady następuje w następnym miesiącu kalendarzowym.

11.  Każda osoba przebywająca w stołówce  zobowiązana  jest do  kulturalnego   zachowania się, utrzymania ładu i porządku,  odnoszenia  brudnych naczyń do zmywalni.

12.  Nieprzestrzeganie regulaminu stołówki stanowi podstawę do skreślenia z  listy  osób  spożywających  obiady.

Zarządzenie Dyrektora Szkoły nr 18/2017 z dnia 1.09.2017 r.

   

Z życia szkoły

  • Dziedzińce szkoły mogą być piękniejsze Dziedzińce szkoły mogą być piękniejsze
    We wrześniu 2018 r. z inicjatywy pani Liliany Sull – nauczycielki i projektantki z Zespołu Szkół Politechnicznych we Wrześni oraz dyrekcji Samorządowej Szkoły Podstawowej nr 6 doszło do spotkania i nawiązania bliższej współpracy w zakresie zaprojektowania...
    17 kwietnia 2019
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Wydarzenia sportowe

  • Siatkarki klasy Ve z awansem do półfinału Siatkarki klasy Ve z awansem do półfinału
    31 marca w Jarocinie odbył się turniej ćwierćfinałowy Mistrzostw Wielkopolski w Mini Siatkówce Kinder 2019. W kategorii dwójek w gronie 19 startujących zespołów bardzo dobrze zaprezentowały się uczennice klasy sportowej Ve: Patrycja Chołuj, Julia Maćkowiak i Zuzanna Bartkowiak, reprezentujące Uczniowski Klub Sportowy „OLIMP” działający przy SSP6 Września....
    10 kwietnia 2019
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Polska

godło

Uonet+ dziennik

baner_vulcan_1

Office 365

office-365-banner

Uczymy programować!

Uczymy_programowa

Ubezpieczenie uczniów

Lepsza Edukacja

rol2

Cybernauci

cybernauci

Technologie z klasą

Technologie_z_klasa_120_x_240_IV-VI

Projekt z klasą

pion_JPG

Pilotaż programowania

l2_logo

Szkoła Promująca Zdrowie

LOGO

logo_wszpz

My Polacy

nbp

Mega Misja

megamisja

Code for green

CFR

Mistrzowie Kodowania

mistrzowie_kodowania

Scratch

Scratch2

Baltie

b3

CodeWeek

codeweekeu

Cyfrowa szkoła

logoCyfrowaSzkola

Gimnazjum nr 2

logo-szkolne-po-liftingu

Odzyskiwanie hasła - UONET+

baner_vulcan_2

Pierwsze logowanie dziennik rok szkolny 2017/2018

baner_vulcan_2

BIP

logo_bip