PolishEnglishFrenchGermanGreekItalianJapaneseRussianTurkish
   
Text Size

Stołówka

Jadłospis

(12 głosów, średnia ocena: 4.17 na 5)

Jadłospis

Data

I danie

alergeny

II danie

alergeny

Poniedziałek

09.04.2018

Zupa  ziemniaczana  z natką pietruszki

1,7,9

Łazanki z mięsem mielonym i słodką kapustą

Jabłko

1,3,7,10

 

Wtorek

10.04.2018

Krupnik  ż natką pietruszki

1,9

Medalion drobiowy

Ziemniaki  z koperkiem

Surówka wiosenna(kapusta pekińska,ogórek zielony,rzodkiewka,papryka czerwona,kukurydza konserwowa,fasola konserwowa,szczypiorek,przyprawy)

1,3,7,9,10

 

10

Środa

11.04.2018

Zupa koperkowa z ryżem

1,7,9

Makaron penne z kurczakiem i brokułami

Rzodkiewka

1,3,7,9,10

Czwartek

12.04.2018

Zupa pomidorowa z laną kluską i natką pietruszki

1,3,7,9

Kotlet schabowy z sezamem

Ziemniaki z koperkiem

Kalafior gotowany z masłem i bułką tartą

Mandarynka

1,3,7,11

 

1,7

Piątek

13.04.2018

Zupa owocowa z makaronem

1,3

Paluszki rybne zapiekane

Ziemniaki puree

Surówka z kiszonej kapusty  z jabłkiem

1,3,4,7

7

10

Poniedziałek

16.04.2018

Zupa kalafiorowa z natką pietruszki

1,7,9

Risotto z warzywami(mięsowieprz.mielone,pieczarki,papryka czerwonsa,włoszczyzna,ryż,przyprawy)

Ogórek zielony

1,7,9,10

Wtorek

17.04.2018

Kapuśniak z białej kapusty z natką pietruszki

1,7,9

Filet z indyka smażony

Ziemniaki z koperkiem

Sałata z jogurtem naturalnym

1,7,10

 

7


 

 

Alergeny występujące w posiłkach:

1. Zboża zawierające gluten

2. Skorupiaki i prod. pochodne

3. Jaja i produkty pochodne

4.Ryby i produkty pochodne

5.Orzeszki ziemne ( arachidowe)

6. Soja i produkty pochodne

7. Mleko i produkty pochodne

8.Orzechy

9.Seler i produkty pochodne

10.Gorczyca i produkty pochodne

11.Nasiona sezamu i prod. pochodne

12.Dwutlenek siarki

13.Łubin

14.Mięczaki


Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: sól morska z magnezem, pieprz mielony, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, papryka słodka, papryka ostra, kwasek cytrynowy, czosnek świeży, czosnek granulowany, mieszanka warzywna (skład: marchew, cebula, pasternak, pietruszka, pietruszka nać) ,cukier waniliowy.

Z przyczyn niezależnych od kuchni jadłospis może ulec zmianie.

Kierownik świetlicy  Marlena Stajkowska

Intendent  Agnieszka Bonalska

Szef kuchni    Irena Przybylska

Pielęgniarka Elżbieta Nowaczyk 

Smacznego ! 

                                                                                                                                                                                                                 


 

Ceny obiadów w roku szkolnym 2017/2018 w SSP nr 6

(3 głosów, średnia ocena: 4.33 na 5)

Cena obiadu

4 zł dziecięcy, 

(60 zł w kwietniu)

6 zł pracowniczy

Obiady wydawane są od godz. 12.30 do 14.45


 


   

Regulamin stołówki SSP nr 6

(0 głosów, średnia ocena: 0 na 5)

REGULAMIN  STOŁÓWKI

SAMORZĄDOWEJ  SZKOŁY PODSTAWOWEJ  NR 6

WE WRZEŚNI

1. Stołówka przeznaczona jest dla uczniów i pracowników szkoły

    Wydawanie obiadów:

                  w budynku przy ul. Słowackiego  w godzinach  12:30 - 14:45

                  w budynku  przy ul. Batorego  w godzinach 12:00 - 13:00

2.      Korzystać ze stołówki szkolnej mogą tylko uczniowie zdeklarowani (podpisany regulamin stołówki i oddany kierownikowi świetlicy).

3.      Warunkiem wejścia na stołówkę w czasie wydawania obiadów jest posiadanie karty.

4.      Po przyłożeniu karty do czytnika na monitorze pojawi się informacja, czy w danym dniu uczeń może korzystać z obiadu.

5.      Każda osoba korzystająca z obiadu może wejść na stołówkę tylko 1 raz.

6.       Uczeń jest odpowiedzialny za swoją kartę.

7.       Pożyczenie, zagubienie, zapomnienie karty uniemożliwia korzystanie z posiłku         w danym dniu.

8.       Rodzic lub uczeń ma prawo dokonać odpisu z obiadu w dniu poprzedzającym lub      w dniu rezygnacji z obiadu najpóźniej do godz. 9.00

9.      Osoby korzystające ze stołówki zobowiązane są do regulowania należności                w  nieprzekraczalnym terminie do  15 każdego  miesiąca.  

Wpłaty należności przyjmowane będą na konto

PBS Września

59 9681 0002 0014 4153 1108 2990

W treści przelewu prosimy podać imię i nazwisko ucznia, klasę.

  1. Zwrot należności  za  niewykorzystane obiady  może  nastąpić tylko  w przypadku zgłoszenia  rezygnacji z  nich w sekretariacie szkoły lub u kierownika świetlicy   najpóźniej do godz. 9:00 tego samego dnia. Zwrot pieniędzy za niewykorzystane  i zgłoszone obiady   następuje w następnym miesiącu kalendarzowym.
  2. Każda osoba przebywająca w stołówce  zobowiązana  jest do  kulturalnego zachowania się, utrzymania ładu i porządku,  odnoszenia  brudnych naczyń do zmywalni.
  3. Nieprzestrzeganie regulaminu stołówki stanowi podstawę do   skreślenia z  listy  osób  spożywających  obiady.
   

Z życia szkoły

  • „Chłopcy z Placu Broni” w internetowej odsłonie „Chłopcy z Placu Broni” w internetowej odsłonie
    13 kwietnia klasa VIa oraz VIb wraz ze swymi polonistkami Grażyną Sobczak Małgorzatą Zawodną skorzystały z możliwości udziału w spektaklu iTeatru TVP na żywo. Realizacja przedstawienia przygotowana przez Teatr "Pinokio" w Łodzi była współfinansowana ze...
    16 kwietnia 2018
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Wydarzenia sportowe

  • Drugie zwycięstwo US Army Drugie zwycięstwo US Army
    14 kwietnia w hali widowiskowej SSP nr 6 po raz drugi zmierzyły się ze sobą reprezentacje koszykarskie Wrześni i US Army stacjonującej w Powidzu. Goście znów okazali się lepsi wygrywając 79:67.
    17 kwietnia 2018
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Polska

godło

Uonet+ dziennik rok szkolny 2017/2018

baner_vulcan_1

Office 365

office-365-banner

Lepsza Edukacja

KONFERENCJA 2018

lepszaedukacja

Technologie z klasą

Technologie_z_klasa_120_x_240_IV-VI

Projekt z klasą

pion_JPG

Pilotaż programowania

l2_logo

Szkoła Promująca Zdrowie

zdrowie

Mistrzowie Kodowania

mistrzowie_kodowania

Scratch

Scratch2

Baltie

b3

CodeWeek

codeweekeu

Cyfrowa szkoła

logoCyfrowaSzkola

Gimnazjum nr 2

logo-szkolne-po-liftingu

Odzyskiwanie hasła - UONET+

baner_vulcan_2

Pierwsze logowanie dziennik rok szkolny 2017/2018

baner_vulcan_2

BIP

logo_bip