PolishEnglishFrenchGermanGreekItalianJapaneseRussianTurkish
   
Text Size

Stołówka

Jadłospis

(3 głosów, średnia ocena: 3.67 na 5)

Jadłospis

Data

I danie

alergeny

II danie

alergeny

Poniedziałek

16.10.2017

Zupa kalafiorowa z natką pietruszki

1,7,9

Gulasz wieprzowy

Kasza

Ogórek kiszony

1,7,10

1

Wtorek

17.10.2017

Zupa pomidorowa z ryżem i natką pietruszki

1,7,9

Medalion drobiowy

Ziemniaki z koperkiem

Mizeria z jogurtem naturalnym

1,3,7,10

 

7,10

Środa

18.10.2017

Zupa z fasolki szparagowej z natką pietruszki

1,7,9

Makaron penne z kurczakiem i brokułami

Jabłko

1,3,7,10

 

Czwartek

19.10.2017

Zupa ziemniaczana z natką pietruszki

1 ,7,9

Bigos z kiszonej kapusty

Ziemniaki puree

Rzodkiewka

7,9,10

7

Piątek

20.10.2017

 

Zupa pieczarkowa z natką pietruszki

 

Filet ryby  z serem zapiekany

Ziemniaki puree

Surówka z modrej kapusty)

1,3,4,7

7

3,10

Poniedziałek

23.10.017

Zupa jarzynowa z koperkiem

1,7,9

Risotto z warzywami (mięso wieprz.mielone,papryka czerwona,pieczarki,warzywa,,ryż,przyprawy)

Banan

1,6,7,9,10

Wtorek

24.10.2017

Zupa pomidorowa z makaronem i natką pietruszki

1,3,7,9

Stek z cebulką

Ziemniaki puree

Sałata ze śmietaną i jogurtem naturalnym

1,6,7,9,10

7

7,10

Środa

25.10.2017

Rosolnik z zacierką i natką pietruszki

1,3,9

Pieczeń z karkówki duszona,sos

Pyzy drożdżowe

Buraczki tarte z chrzanem

1,6,7,9,10

1,3,7

7

Czwartek

26.10.2017

Zupa ogórkowa z koperkiem

1,7,9

Pulpet gotowany

Sos pomidorowy

Makaron

Jogurt owocowy

3,6,9,10

1,7

1,3,7

7

Piątek

27.10.2017

Zupa owocowa z makaronem

1,3

Filet ryby  z miruny smażony

Ziemniaki puree

Surówka z kiszonej kapusty)

1,4

7

10

Alergeny występujące w posiłkach:

1. Zboża zawierające gluten

2. Skorupiaki i prod. pochodne

3. Jaja i produkty pochodne

4.Ryby i produkty pochodne

5.Orzeszki ziemne ( arachidowe)

6. Soja i produkty pochodne

7. Mleko i produkty pochodne

8.Orzechy

9.Seler i produkty pochodne

10.Gorczyca i produkty pochodne

11.Nasiona sezamu i prod. pochodne

12.Dwutlenek siarki

13.Łubin

14.Mięczaki


Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: sól morska z magnezem, pieprz mielony, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, papryka słodka, papryka ostra, kwasek cytrynowy, czosnek świeży, czosnek granulowany, mieszanka warzywna (skład: marchew, cebula, pasternak, pietruszka, pietruszka nać) ,cukier waniliowy.

Z przyczyn niezależnych od kuchni jadłospis może ulec zmianie.

Kierownik świetlicy  Wanda Zimna

Intendent  Agnieszka Bonalska

Szef kuchni    Irena Przybylska

Pielęgniarka Elżbieta Nowaczyk 

Smacznego ! 

                                                                                                                                                                                                                 


 

Ceny obiadów w roku szkolnym 2017/2018 w SSP nr 6

(2 głosów, średnia ocena: 5.00 na 5)

Cena obiadu

4 zł dziecięcy,  (84 zł w październiku)

6 zł pracowniczy

Obiady wydawane są od godz. 12.30 do 14.45

W dniu wolnym od zajęć dydaktycznych - 20 października (piątek) obiady nie będą wydawane.


   

Regulamin stołówki SSP nr 6

(0 głosów, średnia ocena: 0 na 5)

REGULAMIN STOŁÓWKI

SAMORZĄDOWEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 6

WE WRZEŚNI

1.     Stołówka przeznaczona jest dla uczniów i pracowników szkół, dla których obiady przygotowuje kuchnia SSP 6 we Wrześni.

2.     Podstawą do korzystania ze stołówki jest uprzednie zapisanie się, a w razie rezygnacji zgłoszenie tego faktu dzień wcześniej   u kierownika świetlicy.

3.     Osoby korzystające ze stołówki zobowiązane są do regulowania należności w nieprzekraczalnym terminie do 15 każdego miesiąca.

 

Wpłaty należności przyjmowane będą na konto

PBS Września

59 9681 0002 0014 4153 1108 2990

W treści przelewu prosimy podać imię i nazwisko ucznia, klasę oraz miesiąc, za który wnoszona jest opłata.

4.     Zwrot należności za niewykorzystane obiady może nastąpić tylko
w przypadku zgłoszenia rezygnacji z nich w sekretariacie szkoły lub
u kierownika świetlicy najpóźniej do godz. 9:00 tego samego dnia. Zwrot pieniędzy za niewykorzystane i zgłoszone obiady   następuje w następnym miesiącu kalendarzowym.

5.     Każda osoba przebywająca w stołówce zobowiązana jest do kulturalnego zachowania się, utrzymania ładu i porządku, odnoszenia brudnych naczyń do zmywalni.

6.     Nieprzestrzeganie regulaminu stołówki stanowi podstawę do skreślenia
z listy osób  spożywających obiady.

Zarządzenie Dyrektora Szkoły nr 18/2017 z dnia 1.09.2017 r.

   

Z życia szkoły

  • Nauczyciel na medal
    Nauczyciele z naszej szkoły biorą udział w konkursie Nauczyciel na medal, którego organizatorem jest Głos Wielkopolski. Szczegóły na stronie: http://www.gloswielkopolski.pl/nasze-akcje/nauczyciel-na-medal/a/nauczyciel-na-medal-powiat-wrzesinski-aktualne-wyniki,12572168/...
    20 października 2017
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Wydarzenia sportowe

  • Mistrzostwa Szkoły w Biegach Przełajowych Mistrzostwa Szkoły w Biegach Przełajowych
    Wrzesień to miesiąc, w którym każdego roku odbywają się Mistrzostwa Szkoły w Indywidualnych Biegach Przełajowych. W tym roku szkolnym na starcie stanęli uczniowie klas IV, V, VI, VII oraz II i III gimnazjum. Przy sprzyjającej pogodzie młodzież walczyła dzielnie pokonując wyznaczoną trasę. Wyniki zawodów przedstawiają się następująco: Dziewczęta Klasy...
    17 października 2017
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Polska

godło

Uonet+ dziennik rok szkolny 2017/2018

baner_vulcan_1

Office 365

office-365-banner

Pierwsze logowanie dziennik rok szkolny 2017/2018

baner_vulcan_2

Odzyskiwanie hasła - UONET+

baner_vulcan_2

Pilotaż programowania

l2_logo

Szkoła Promująca Zdrowie

zdrowie

Lepsza Edukacja

KONFERENCJA 2017

lepszaedukacja

Mistrzowie Kodowania

mistrzowie_kodowania

Scratch

Scratch2

Baltie

b3

CodeWeek

codeweekeu

Cyfrowa szkoła

logoCyfrowaSzkola

Gimnazjum nr 2

logo-szkolne-po-liftingu

Dziennik 2016/2017

images

BIP

logo_bip

Reklama