PolishEnglishFrenchGermanGreekItalianJapaneseRussianTurkish
   
Text Size

Stołówka

Cena obiadów w lutym

(4 głosów, średnia ocena: 3.50 na 5)

Cena obiadu

4 zł dziecięcy, 

(80 zł w lutym)

Wszystkie płatności za obiady prosimy o uregulowanie  do 15 lutego.

Obiady wydawane są od godz. 12.30 do 14.45

Przypominamy uczniom klas 4-8 i 3 gimnazjalnych, że warunkiem wejścia na stołówkę w czasie wydawania obiadów jest posiadanie karty.


 

Jadłospis

(21 głosów, średnia ocena: 4.33 na 5)

 

Data

I danie

alergeny

II danie

alergeny

Poniedziałek

11.02.2019

Kapuśniak z białej kapusty      z natką pietruszki

1,7,9

Risotto z warzywami(mięso wieprzowe ,pieczarki, papryka czerwona,marchew,seler,pietruszka,ryż)

Jogurt owocowy

1,7,9,10

     7

Wtorek

12.02.2019

Zupa koperkowa z ryżem

1,7,9

Stek z cebulką

Ziemniaki z koperkiem

Kalafior z masłem i bułką tartą

Rzodkiewka

1,7,10

 

1,7

Środa

13.02.2019

Zupa pomidorowa z makaronem kuleczką i natką pietruszki

1,3,7,9

Filet rybny zapiekany

Ziemniaki z puree

Surówka z kiszonej kapusty z papryką

1,3,4,7

7

10

Czwartek

14.02.2019

Rosolnik z warzywami, zacierką i natką pietruszki

1,3,9

Makaron penne z kurczakiem

Jabłko

1,3,7

Piątek

15.02.2019

Zupa fasolowa

9

Kluski leniwe z cukrem

Mandarynka

1,3,7

 

Poniedziałek

18.02.2019

Zupa ogórkowa z koperkiem

 

1,7,9

Gulasz wieprzowy

Kasza

Buraczki tarte z chrzanem

1,7,10

1

7

Wtorek

19.02.2019

Barszcz biały z makaronem

1,3,7,9

Gołąbki bez zawijania

Sos pomidorowy

Ziemniaki

Ogórek konserwowy

Jabłko

3,10

1,7

 

10

Środa

20.02.2019

Zupa kalafiorowa z natką pietruszki

 

1,7,9

Medalion drobiowy

Ziemniaki z koperkiem

Surówka z marchwi

  3,7,10

 

7

Czwartek

21.02.2019

Krupnik z natką pietruszki

1,9

Pieczeń z karkówki

Pyzy drożdżowe

Surówka z białej kapusty z kukurydzą

1,7,10

1,3

3,10

Piątek

22.02.2019

Barszcz  ukraiński   (włoszczyzna,buraki,kapusta  biała fasola”Jaś”,fasolka szparagowa)

9

Ryż z musem jabłkowym

Bita śmietana

Mandarynka

 

7



Alergeny występujące w posiłkach:

1. Zboża zawierające gluten

2. Skorupiaki i prod. pochodne

3. Jaja i produkty pochodne

4. Ryby i produkty pochodne

5. Orzeszki ziemne ( arachidowe)

6. Soja i produkty pochodne

7. Mleko i produkty pochodne

8. Orzechy

9. Seler i produkty pochodne

10. Gorczyca i produkty pochodne

11. Nasiona sezamu i prod. pochodne

12. Dwutlenek siarki

13. Łubin

14. Mięczaki


Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: sól morska z magnezem,pieprz mielony, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek,papryka słodka, papryka ostra, kwasek cytrynowy ,czosnek świeży,czosnek granulowany, mieszanka warzywna (skład: marchew  cebula, pasternak, pietruszka, pietruszka nać) ,cukier wanilinowy.

Z przyczyn niezależnych od kuchni jadłospis może ulec zmianie.

Wicedyrektor szkoły         Marlena Stajkowska 
               Intendent        Agnieszka Bonalska   
              Szef kuchni      Irena Przybylska
              Pielęgniarka      Elżbieta Nowaczyk 

 

                                                                                  

   

Ceny obiadów w roku szkolnym 2018/2019 w SSP nr 6

(3 głosów, średnia ocena: 4.33 na 5)

Cena obiadu

4 zł dziecięcy, 

(48 zł w styczniu)


Wszystkie płatności za obiady prosimy o uregulowanie do 15 dnia miesiąca.

6 zł pracowniczy

(72 zł w styczniu)

Obiady wydawane są od godz. 12.30 do 14.45


 


   

Regulamin stołówki SSP nr 6

(0 głosów, średnia ocena: 0 na 5)

REGULAMIN  STOŁÓWKI

SAMORZĄDOWEJ  SZKOŁY PODSTAWOWEJ  NR 6

WE WRZEŚNI

1 .Stołówka przeznaczona jest dla uczniów i pracowników szkoły

    Wydawanie obiadów:

                  w budynku Słowackiego  w godzinach  12:30  do  14:45

                  w budynku  ul. Batorego  w godzinach 12:00  do  13:00

2. Korzystać ze stołówki szkolnej mogą tylko uczniowie zdeklarowani  (podpisany regulamin stołówki i oddany kierownikowi świetlicy).

3. Warunkiem wejścia na stołówkę w czasie wydawania obiadów jest posiadanie karty.

4. Po przyłożeniu karty do czytnika na monitorze pojawi się informacja, czy w danym dniu uczeń może korzystać z obiadu.

5. Każda osoba korzystająca z obiadu może wejść na stołówkę tylko 1 raz.

6. Uczeń jest odpowiedzialny za swoją kartę.

7. Pożyczenie, zagubienie, zapomnienie karty uniemożliwia korzystanie z posiłku w danym dniu.

8. Rodzic lub uczeń ma prawo dokonać odpisu z obiadu w dniu poprzedzającym lub   w dniu rezygnacji z obiadu najpóźniej do godz. 9.00

9. Osoby korzystające ze stołówki zobowiązane są do regulowania należności  w  nieprzekraczalnym terminie do  15 każdego  miesiąca.  

Wpłaty należności przyjmowane będą na konto

PBS Września

59 9681 0002 0014 4153 1108 2990

W treści przelewu prosimy podać imię i nazwisko ucznia, klasę.

10.  Zwrot należności  za  niewykorzystane obiady  może  nastąpić    tylko  w przypadku zgłoszenia  rezygnacji  z  nich w sekretariacie szkoły lub u kierownika świetlicy  najpóźniej do godz. 9:00 tego samego dnia. Zwrot pieniędzy za niewykorzystane  i zgłoszone obiady następuje w następnym miesiącu kalendarzowym.

11.  Każda osoba przebywająca w stołówce  zobowiązana  jest do  kulturalnego   zachowania się, utrzymania ładu i porządku,  odnoszenia  brudnych naczyń do zmywalni.

12.  Nieprzestrzeganie regulaminu stołówki stanowi podstawę do skreślenia z  listy  osób  spożywających  obiady.

Zarządzenie Dyrektora Szkoły nr 18/2017 z dnia 1.09.2017 r.

   

Z życia szkoły

  • Najmłodsi poznają historię Wrześni Najmłodsi poznają historię Wrześni
    18 lutego uczniowie klasy 0c wraz z wychowawcą Karoliną Rewers i opiekunką Martą Prus zwiedzali Muzeum im. Dzieci Wrzesińskich. Głównym celem wyprawy była lekcja muzealna i obejrzenie stałej ekspozycji we wspomnianej placówce.
    19 lutego 2019
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Wydarzenia sportowe

  •  I miejsce Natalii Górnej w turnieju w Środzie Wielkopolskiej I miejsce Natalii Górnej w turnieju w Środzie Wielkopolskiej
    2 i 3 lutego w Środzie Wielkopolskiej odbył IV Memoriał Zbigniewa Staszaka w minipiłce siatkowej dziewcząt. Zawodniczki UKS Olimp, działającego w naszej szkole wystartowały w turnieju w trzech kategoriach: czwórki (rocznik 2006), trójki (rocznik 2007) oraz single rocznik (2009). Dwa dni ciężkich zmagań wyłoniły najlepsze zespoły oraz zawodniczki w poszczególnych...
    05 lutego 2019
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Polska

godło

Uonet+ dziennik

baner_vulcan_1

Office 365

office-365-banner

Uczymy programować!

Uczymy_programowa

Ubezpieczenie uczniów

Lepsza Edukacja

KONFERENCJA 2019

lepszaedukacja

Cybernauci

cybernauci

Technologie z klasą

Technologie_z_klasa_120_x_240_IV-VI

Projekt z klasą

pion_JPG

Pilotaż programowania

l2_logo

Szkoła Promująca Zdrowie

LOGO

logo_wszpz

My Polacy

nbp

Mega Misja

megamisja

Code for green

CFR

Mistrzowie Kodowania

mistrzowie_kodowania

Scratch

Scratch2

Baltie

b3

CodeWeek

codeweekeu

Cyfrowa szkoła

logoCyfrowaSzkola

Gimnazjum nr 2

logo-szkolne-po-liftingu

Odzyskiwanie hasła - UONET+

baner_vulcan_2

Pierwsze logowanie dziennik rok szkolny 2017/2018

baner_vulcan_2

BIP

logo_bip