PolishEnglishFrenchGermanGreekItalianJapaneseRussianTurkish
   
Text Size

Stołówka

Jadłospis

(5 głosów, średnia ocena: 4.20 na 5)

Jadłospis

Data

I danie

alergeny

II danie

alergeny

Poniedziałek

11.12.2017

Rosolnik  z zacierką  i natką pietruszki

1,7,9

Sos boloński

Makaron spaghetti

Mandarynka

1,6,7,9,10

1,3

Wtorek

12.12.2017

Zupa ogórkowa  z koperkiem

1,7,9

Żeberka wieprzowe duszone

Sos

Kopytka

Buraczki tarte z chrzanem

7,10

1,7,10

1,3

7

Środa

13.12.2017

Zupa z zielonego groszku         z natką pietruszki

1,7,9

Filet ryby  zapiekany

Ziemniaki z puree

Surówka z modrej kapusty

1,3,4

7

3,10

Czwartek

14.12.2017

Zupa pomidorowa z makaronem kuleczką i natką pietruszki

1,3,7,9

Medalion drobiowy

Ziemniaki z koperkiem

Surówka z białej kapusty z kukurydzą

3,6,7,10

 

3,10

Piątek

15.12.2017

 

Krupnik z natką pietruszki

 

1,9

Gzik ze szczypiorkiem i rzodkiewką

Ziemniaki z koperkiem

Jabłko

7

 

 

Poniedziałek

18.12.12.017

Zupa ziemniaczana z  natką pietruszki

1,7,9

Łazanki z mięsem mielonym i kapustą

Mandarynka

1,3,7,10

 

Wtorek

19.12.2017

Zupa pieczarkowa  z natką pietruszki

1,7,9

Stek z cebulką

Ziemniaki z koperkiem

Surówka węgierska(kap.biała,marchew,ogórek konserwowy,papryka konserwowa,przyprawy)

1,7,10

 

3,10

 

Środa

20.12.2017

Barszcz czerwony z makaronem

1,3,7,9

Filet ryby  zapiekany

Ziemniaki z puree

Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem

1,3,4

7

10

Czwartek

21.12.2017

Zupa kalafiorowa  z natką pietruszki

1,7,9

Makaron penne  z kurczakiem i brokułami

Mandarynka

1,3,7,10

Piątek

22.12.2017

 

 

Grochówka z kiełbasą

Bułka żytnia

Pomarańcza

Baton zbożowy

6,9,10

1,3

 

1

Alergeny występujące w posiłkach:

1. Zboża zawierające gluten

2. Skorupiaki i prod. pochodne

3. Jaja i produkty pochodne

4.Ryby i produkty pochodne

5.Orzeszki ziemne ( arachidowe)

6. Soja i produkty pochodne

7. Mleko i produkty pochodne

8.Orzechy

9.Seler i produkty pochodne

10.Gorczyca i produkty pochodne

11.Nasiona sezamu i prod. pochodne

12.Dwutlenek siarki

13.Łubin

14.Mięczaki


Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: sól morska z magnezem, pieprz mielony, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, papryka słodka, papryka ostra, kwasek cytrynowy, czosnek świeży, czosnek granulowany, mieszanka warzywna (skład: marchew, cebula, pasternak, pietruszka, pietruszka nać) ,cukier waniliowy.

Z przyczyn niezależnych od kuchni jadłospis może ulec zmianie.

Kierownik świetlicy  Wanda Zimna

Intendent  Agnieszka Bonalska

Szef kuchni    Irena Przybylska

Pielęgniarka Elżbieta Nowaczyk 

Smacznego ! 

                                                                                                                                                                                                                 


 

Ceny obiadów w roku szkolnym 2017/2018 w SSP nr 6

(3 głosów, średnia ocena: 4.33 na 5)

Cena obiadu

4 zł dziecięcy,  (64 zł w grudniu)

6 zł pracowniczy

Obiady wydawane są od godz. 12.30 do 14.45

 


   

Regulamin stołówki SSP nr 6

(0 głosów, średnia ocena: 0 na 5)

REGULAMIN STOŁÓWKI

SAMORZĄDOWEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 6

WE WRZEŚNI

1.     Stołówka przeznaczona jest dla uczniów i pracowników szkół, dla których obiady przygotowuje kuchnia SSP 6 we Wrześni.

2.     Podstawą do korzystania ze stołówki jest uprzednie zapisanie się, a w razie rezygnacji zgłoszenie tego faktu dzień wcześniej   u kierownika świetlicy.

3.     Osoby korzystające ze stołówki zobowiązane są do regulowania należności w nieprzekraczalnym terminie do 15 każdego miesiąca.

 

Wpłaty należności przyjmowane będą na konto

PBS Września

59 9681 0002 0014 4153 1108 2990

W treści przelewu prosimy podać imię i nazwisko ucznia, klasę oraz miesiąc, za który wnoszona jest opłata.

4.     Zwrot należności za niewykorzystane obiady może nastąpić tylko
w przypadku zgłoszenia rezygnacji z nich w sekretariacie szkoły lub
u kierownika świetlicy najpóźniej do godz. 9:00 tego samego dnia. Zwrot pieniędzy za niewykorzystane i zgłoszone obiady   następuje w następnym miesiącu kalendarzowym.

5.     Każda osoba przebywająca w stołówce zobowiązana jest do kulturalnego zachowania się, utrzymania ładu i porządku, odnoszenia brudnych naczyń do zmywalni.

6.     Nieprzestrzeganie regulaminu stołówki stanowi podstawę do skreślenia
z listy osób  spożywających obiady.

Zarządzenie Dyrektora Szkoły nr 18/2017 z dnia 1.09.2017 r.

   

Z życia szkoły

  • Świąteczne kalendarze Świąteczne kalendarze
    Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia w naszej szkole zorganizowano konkurs plastyczny pt. „Kalendarz Adwentowy” dla uczniów klas 0-III.
    08 grudnia 2017
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Wydarzenia sportowe

  • Zagramy w wielkim finale Zagramy w wielkim finale
    21 listopada w naszej szkole odbył się finał rejonu w halowej piłce nożnej. Udział w nim wzięły szkoły z Gniezna, Śremu, Środy Wielkopolskiej, Pobiedzisk, Jarocina oraz gospodarze czyli SSP 6 we Wrześni.
    22 listopada 2017
    Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Polska

godło

Uonet+ dziennik rok szkolny 2017/2018

baner_vulcan_1

Office 365

office-365-banner

Szkoła Małego Inżyniera

malyinzynier

Odzyskiwanie hasła - UONET+

baner_vulcan_2

Pierwsze logowanie dziennik rok szkolny 2017/2018

baner_vulcan_2

Pilotaż programowania

l2_logo

Szkoła Promująca Zdrowie

zdrowie

Lepsza Edukacja

KONFERENCJA 2017

lepszaedukacja

Mistrzowie Kodowania

mistrzowie_kodowania

Scratch

Scratch2

Baltie

b3

CodeWeek

codeweekeu

Cyfrowa szkoła

logoCyfrowaSzkola

Gimnazjum nr 2

logo-szkolne-po-liftingu

Dziennik 2016/2017

images

25-lecie

wizyt

BIP

logo_bip

Reklama